Moja košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Zakaj kupovati pri nas?

SPLOŠNO

1.Splošni pogoji poslovanja

Z internetno trgovino Zeliščni butik upravlja podjetje Adoma d.o.o., Majhnova ulica 15, 4264 Bohinjska Bistrica, ki si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Sestavljeni so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

2. Sklepanje pogodbe – naročanje in registracija

V spletni trgovini lahko naročate izdelke preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Naročilo je potrjeno, ko kupec prejme avtomatsko poslani e-mail s potrdilom o prejemu naročila, to je potrdilo, da se je pričel vršiti postopek odpreme, in s tem je tudi sklenjena kupoprodajna pogodba. Za nakup v spletni trgovini Zeliščni butik se je potrebno registrirati.

 

NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA

3. Cene, načini plačila, dostava blaga, popusti in akcije

Cene: vse cene v naši spletni trgovini so navedene v EUR in že vključujejo DDV in veljajo do sprememb. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Veljavnost cene za izbrano blago velja na dan nakupa, to je na dan zaključka potrditve naročila preko spletne trgovine.

Način plačila: Plačilo naročila je možno po povzetju z gotovino ali po predračunu.

Dostava blaga: Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem Pošta Slovenije, d. o. o. Ob nakupu nad 50 eur (z vključenim ddv) je dostava za kupca brezplačna.

Popusti in akcije: Zveste stranke nagrajujemo s kuponi za popuste, ki jih lahko izkoristijo ob naslednjem nakupu v naši spletni trgovini. Akcijski popusti veljajo za izdelke, ki so ustrezno označeni.

4. Dobavni rok

Naročen izdelek vam bomo dostavili v roku 5 delovnih dni. V času praznikov se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Če izdelka ni na zalogi do 10 delovnih dni oziroma vas predhodno obvestimo in se dogovorimo. V vsakem primeru bo kupec obveščen po elektronski pošti o roku dobave izdelkov, ki niso na zalogi.

 

VRAČILA IN REKLAMACIJE

5. Vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v roku 15 dni po prevzemu blaga vrne kupljeno blago. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail: info@adoma.si, blago pa vrniti. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa in pisna obrazložitev. Ponudnik ne sprejema pošiljk z odkupnino za vračilo blaga.

6. Reklamacije

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti v originalni embalaži in ustrezno zapakirani. Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe nastale pri dostavi izdelka na njegov naslov. Priložena morata biti račun in pisna obrazložitev napake. Ob ugotovitvi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjan ter poslan kupcu. Če je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo izdelek poslan nazaj kupcu na njegove stroške. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

7. Škoda

Prodajalec ne odgovarja za morebitne težave ali škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov.

 

DRUGO

8. Obvestilo glede naravnih kozmetičnih izdelkov

Če imate kakršnekoli težave s kožo, se pred nakupom naravnih kozmetičnih izdelkov posvetujte z zdravnikom. Pri uporabi naših naravnih kozmetičnih izdelkov upoštevajte:

  • preverite datum veljavnosti izdelka
  • po odprtju izdelek porabite v 3 do 6 mesecih, v kolikor ni drugače navedeno
  • izdelek predhodno uporabite na manjši površini kože in preverite morebitno alergijsko reakcijo
  • izdelke hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru ter izven dosega otrok
  • izdelke uporabite na predelih telesa, za katere so namenjeni, in skladno z navodili
  • izdelki so namenjeni izključno za zunanjo uporabo

V primeru kožne reakcije kožo temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom.

9. Odgovornost

Podjetje Adoma d.o.o., Majhnova ulica 15, Bohinjska Bistrica, ni odgovorno za posledice napačne uporabe izdelkov blagovne znamke Zeliščni butik, kupljenih preko spletne strani www.zeliscnibutik.si, ki nastanejo zaradi uporabe, ki ni v skladu z navodili za uporabo teh izdelkov.

10. Varovanje osebnih podatkov in uporaba piškotkov

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov kupca in jih bo uporabljal izključno za potrebe izpolnitve naročila ter ostalo potrebno komunikacijo. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam, tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev.

11. Veljavnost in intelektualna lastnina

Spletna ponudba velja od 01.03.2014 do preklica. Vsi podatki na spletni strani www.zeliscnibutik.si so uporabni zgolj kot vir splošnih informacij. Uporaba besedil in ostalega gradiva s spletne strani brez pisnega dovoljenja lastnika ni dovoljena. Blagovna znamka Zeliščni butik in logotip sta last podjetja Adoma d.o.o., Majhnova ulica 15, Bohinjska Bistrica.

Spletna trgovina za pravilno delovanje uporablja tehnologijo piškotkov. Prosimo za vaše dovoljenje, da lahko namestimo piškotke na vaš računalnik.

Več o uporabljenih piškotkih in pa kasnejšem izklopu le-teh v vašem brskalniku, pa si lahko preberete na spodnji povezavi.

Več o piškotkih Dovoli piškotke Zavrni piškotke Zapri