Moja košarica:

0 izdelkov - 0,00 €
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Nega telesa

Nega telesa

Naravni izdelki linije Zeliščni butik združujejo naravne sestavine ter moč zelišč, ki nudijo telesu popolno nego in zadovoljstvo. Zelišča so ročno nabrana v neokrnjeni bohinjski naravi, kjer alpski oziroma gorski svet podarja zeliščem še večjo kakovost. Uporabljamo naravna olja in masla, oljne izvečke zelišč pridobimo v postopku maceracije zelišč v hladno stiskanem ekstra deviškem olivnem olju prvovrstne kakovosti. 100% naravna eterična olja, ki jih uporabljamo, so certificirana. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil, dišav, konzervansov, parabenov ali drugih umetnih snovi. Izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo živalskih sestavin. V vseh naših izdelkih sledimo osebni filozofiji Zeliščnega butika: Preprosto. Naravno.

Izdelkov: 7

Mreža  Seznam 

Izdelkov: 7

Mreža  Seznam 

Spletna trgovina za pravilno delovanje uporablja tehnologijo piškotkov. Prosimo za vaše dovoljenje, da lahko namestimo piškotke na vaš računalnik.

Več o uporabljenih piškotkih in pa kasnejšem izklopu le-teh v vašem brskalniku, pa si lahko preberete na spodnji povezavi.

Več o piškotkih Dovoli piškotke Zavrni piškotke Zapri